Jouw eerste afspraak bij ons

Home » 1e Afspraak

De beller is sneller: regel direct een afspraak

Gewoon bellen, dan kunnen we direct een afspraak maken. Op deze manier krijg je zo snel mogelijk advies van een professional. Vul je liever het contactformulier in? Geen probleem, we reageren direct.

Sla de huisarts over en kies je eigen fysio

Eerst had je een verwijsbrief van je huisarts nodig voordat je terecht kon bij een fysiotherapeut. Gelukkig werkt het tegenwoordig veel simpeler: als je een klacht heb, neem je gewoon contact met ons op en dan gaan we het samen oplossen. Zonder dat je eerst naar de huisarts moet.

Wat heb je nodig:

  • legitimatie (een ID-kaart, paspoort of rijbewijs),
  • een handdoek,
  • als je al een verwijzing hebt, neem deze dan ook mee!

De kennismaking duurt ongeveer dertig minuten en hierin doen we twee onderzoeken. Eerst mag je vertellen wat de klachten zijn, of je deze herkent en hoe ze zijn ontstaan. Daarna zal de fysiotherapeut een onderzoek doen om te kijken waar de klachten zich bevinden. Vaak krijg je aan het einde van de eerste afspraak al een indicatie van wat het probleem is en hoe we het kunnen oplossen. Daarna kunnen we samen een behandeling kiezen.

Ben ik verzekerd?

Altijd handig om te weten voordat je gaat: in je polisvoorwaarden kun je zien of je verzekerd bent voor fysiotherapie en hoeveel behandelingen je vergoed krijgt. Onze praktijk is bij alle grote zorgverzekeraars gecontracteerd en declareert alles rechtstreeks naar de verzekering, waardoor je geen geld hoeft voor te schieten of declaraties hoeft in te dienen. Mocht je niet (meer) verzekerd zijn, dan ontvangt de huisarts de factuur.

Afspraak annuleren

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets tussenkomt, dus laat het ons weten als je verhinderd bent. Dit kan door een bezoekje, belletje of door middel van het contactformulier. Wel willen we je vragen om minstens 24 uur van tevoren af te zeggen, hierna brengen we namelijk de behandelingskosten in rekening.

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggen