1477647080-1459433756-melanie (1)

Zoek je een vrouwelijke fysio?

Maak vandaag nog je afspraak

Fijn dat je hier bent, ik ben Melanie, fysiotherapeut in Den Haag. Mijn collega's en ik helpen je graag met jouw klacht.

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 12.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home » Jouw behandeling » Vrouwelijke fysiotherapeut

Behandeling door een vrouwelijke fysiotherapeut


Fysiotherapie is een fysieke aangelegenheid waarbij je je prettig moet voelen. Of het nu om religieuze redenen is of gewoon omdat dat prettiger vindt, als je graag met een vrouwelijke fysiotherapeut wilt werken is dat bij Fysio Den Haag geen enkel probleem.

Je op je gemak voelen

Het is bevorderlijk voor je eigen herstel als je je op je gemak voelt tijdens je behandelsessies. Het proces gaat simpelweg beter en sneller. Zoveel mensen, zoveel wensen. Klikt het niet met je huidige fysiotherapeut of heb je een uitgesproken voorkeur voor een vrouwelijke fysiotherapeut? Bij Fysio Den Haag kan het.

Samen werken we aan je herstel

Soms komt het voor dat iets tijdens je behandelingsperiode niet goed voelt maar is het niet direct nodig over te stappen naar een vrouwelijke fysiotherapeut. Je staat altijd vrij om grenzen aan te geven of ideeën aan te dragen zodat we de behandeling aan kunnen passen naar jouw wensen. Herstellen doe je niet alleen, maar samen met ons!

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggenWil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden