1477647080-1459433756-melanie

Heb je last van hielspoor?

Maak vandaag nog je afspraak

Fijn dat je hier bent, ik ben Melanie, fysiotherapeut in Den Haag. Mijn collega's en ik helpen je graag met jouw klacht

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 12.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home » Jouw klacht » Hielspoor

Behandel hielspoor bij Fysio Den Haag


Het lijkt wel of het steeds erger wordt: zodra je opstaat en een ontbijtje ophaalt of gaat tandenpoetsen, begint de pijn. Het is bijna niet vol te houden, de vloer lijkt wel een spijkerbed. In de loop van de dag wordt het steeds minder, maar minder is nog steeds teveel. Je wil dat het ophoudt.

Allerlei oplossingen

Hielspoor is een heel specifiek ziektebeeld, de diagnose kan in een mum van tijd worden gesteld. Vaak gebeurt dat door de huisarts, die je vervolgens doorverwijst naar een behandeling. Denk hierbij aan podotherapeutische zooltjes, Strassburg sokken of cortisolinjecties.

De rol van fysiotherapie

Ook fysiotherapie kan jou de weg bieden naar herstel. Namelijk door middel van allerlei rekoefeningen die je gemakkelijk thuis kunt herhalen. Dit in combinatie met triggerpoint massage.

Triggerpoint massage?

Spieren bestaan uit weefsel, waar zo nu en dan een knoop in ontstaat, ook wel ‘de triggerpoint’. Dit is pijnlijk, vooral als je erop drukt. In je voet en kuit zitten er maar liefst 138 spieren, pezen en bindweefselbanden, waardoor je grote kans loopt op een verstopte knoop. Met een triggerpoint massage, worden de punten direct onder handen genomen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggenWil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden