headerimage

Heb je last van Reuma?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Den Haag. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Reuma.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830607 WhatsApp

Meer energie ondanks reuma


Hoewel ik reuma heb, wil ik geen activiteiten opgeven

Waarschijnlijk weet je wel wat reuma voor gevolgen heeft voor je dagelijks leven: sommige bewegingen gaan lastig, je energielevel is vrij laag en je ervaart alledaagse dingen ineens als belastend. Ook de inconsistentie van reuma is lastig: de ene dag heb je vrijwel nergens last van, de dag erna voel je je plotseling tien jaar ouder. Het liefst blijf je zo lang mogelijk zelfstandig en fit.

Hoeveelheid energie en uithoudingsvermogen

Op drie manieren kunnen we iets voor jou betekenen. Eerst richten we een behandelingsplan voor jou in, die gefocust is meer uithoudingsvermogen, versoepeling van de gewrichten en krachtigere spieren. Gedurende dit proces krijg je van ons de juiste begeleiding en krijg je meer inzicht in je lichaam en in de ziekte. Heb je moeite met bepaalde bewegingen? Wij helpen je door doeltreffende oefeningen mee te geven, gericht op bewegingen die jij nog als een uitdaging ervaart. Daarnaast is er aandacht voor je lichaamshouding en coördinatie. Voor een goed resultaat, is het belangrijk dat je het beweegschema nauwkeurig opvolgt.

Beweeg op de goede manier

Tijdens het bewegen, voel je dat je meer energie krijgt. Dit is goed, je hoeft je niet in te houden en kunt lekker in beweging blijven. Let er wel op dat je bewust beweegt, oftewel met beleid, focus en onder begeleiding. Op deze manier behouden je spieren hun souplesse en kracht. Grijp het moment: nu je meer energie en kracht hebt, kun je naar hartenlust bewegen. Doe dit ook, het liefst vijf dagen per week. Hierbij is een versnelde ademhaling tijdens het bewegen al genoeg, dus je hoeft er niet ineens helemaal tegenaan.

Krijg je bewegingen terug. Kom langs.

Als je een poos met klachten rondloopt, gaat het niet alleen niet over, ook wordt het steeds lastiger om te herstellen. Het brengt je lichaam dus schade aan door niet langs te komen. Dat is zonde, het herstellen is het geld en de tijd die je investeert, dubbel en dwars waard. Denk je eens in hoe prettig het is om straks te leven zonder last te hebben!

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top