headerimage

Heb je last van Hielspoor?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Haag. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Hielspoor.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830607 WhatsApp

Behandel hielspoor bij Fysio Den Haag


Het lijkt wel of het steeds erger wordt: zodra je opstaat en een ontbijtje ophaalt of gaat tandenpoetsen, begint de pijn. Het is bijna niet vol te houden, de vloer lijkt wel een spijkerbed. In de loop van de dag wordt het steeds minder, maar minder is nog steeds teveel. Je wil dat het ophoudt.

Allerlei oplossingen

Hielspoor is een heel specifiek ziektebeeld, de diagnose kan in een mum van tijd worden gesteld. Vaak gebeurt dat door de huisarts, die je vervolgens doorverwijst naar een behandeling. Denk hierbij aan podotherapeutische zooltjes, Strassburg sokken of cortisolinjecties.

De rol van fysiotherapie

Ook fysiotherapie kan jou de weg bieden naar herstel. Namelijk door middel van allerlei rekoefeningen die je gemakkelijk thuis kunt herhalen. Dit in combinatie met triggerpoint massage.

Triggerpoint massage?

Spieren bestaan uit weefsel, waar zo nu en dan een knoop in ontstaat, ook wel ‘de triggerpoint’. Dit is pijnlijk, vooral als je erop drukt. In je voet en kuit zitten er maar liefst 138 spieren, pezen en bindweefselbanden, waardoor je grote kans loopt op een verstopte knoop. Met een triggerpoint massage, worden de punten direct onder handen genomen.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top