headerimage

Zoek je goede Dry needling?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Den Haag. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Dry needling.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830607 WhatsApp

Probeer Dry needling bij Fysio Den Haag


Je kent het vast: knoopje hier, verkleving daar

Je weet wel wat we bedoelen: je spieren hebben een pijnlijk, gespannen en verhard plekje dat pijn doet als je erop drukt. Dit zijn zogeheten knopen, die ook wel ‘triggerpoints’ worden genoemd. Triggerpoints zorgen voor verstijving en problemen tijdens het bewegen.

Oog voor jouw knoop

Chronische spierpijn zoals RSI, hoofdpijn, lage rugklachten of nekklachten zijn vaak het resultaat van een triggerpoint. Wij kunnen daar aan werken met dry needling, deze wondernaalden zorgen van ontspanning van je spieren.

Dat is toch acupunctuur?

Hoewel we de vergelijking goed begrijpen, werken wij toch op een andere manier met naalden. Wij richten ons met dry needling met name op spieren, terwijl acupunctuur meer werkt met energiebanen. Daarnaast komen daar vaak meerdere naalden bij kijken, die een poosje in je lichaam staan. De fysiotherapeut heeft slechts een naald nodig, waarmee hij de spierknopen beïnvloedt.

Het prikje merk je nauwelijks

Zo’n prikje valt wel op, maar je merkt eigenlijk erg weinig van het prikje zelf. Je spier daarentegen, zal zich ineens ontspannen, dit kan pijn doen. Gelukkig is de pijn maar heel kort en merk je direct het positieve resultaat op je spier.

Spieren versoepelen

Vlak na een dry needling behandeling, heb je vaak een zwaar gevoel in je spieren die te vergelijken zijn met spierpijnachtige taferelen. Dit is maar tijdelijk, na een paar sessies merk je dat de knopen als sneeuw voor de zon zijn verdwenen en dat je verder kunt gaan met ontspanningsoefeningen.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top