headerimage

Zoek je goede Revalidatie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Den Haag. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Revalidatie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830607 WhatsApp

Revalideren bij Fysio Den Haag


De operatie achter de rug: en nu?

Je bent opgelucht, want je operatie is goed gegaan. Wel merk je dat je lichaam er enorm onder lijdt, dat zie je vooral terug in uithoudingsvermogen en kracht. Je baalt dat hele gewone dingen je zo slecht afgaan en dat de spieren in het kritieke gebied zo verzwakt zijn. Je steekt graag moeite in het herstelproces, maar je wil niet overbelast raken. Het is namelijk redelijk gevoelig na zo’n operatie.

Individueel schema

We maken gebruik van standaardmethodes om te revalideren, maar ook daar kun je keuzes in maken. Daarom kijken we naar jouw situatie en wat jij graag wil, en passen we het daar op aan. Er is erg veel onderzoek gedaan waardoor we precies weten hoe zo’n operatie in z’n werk gaat, waar je nadien op moet letten en wanneer we met welke spieren aan de slag kunnen.

Sterke, soepele spieren en goede houding

Revalideren richt zich op het terughalen van je oorspronkelijke kracht, het herstellen van het evenwichtsorgaan en het verbeteren van je spierconditie- en souplesse. Het traject kent meerdere fases, in het begin gaat het vooral om spierversoepeling en daarna ga je aan de slag met spierkracht. Elk stadium heeft bepaalde oefeningen, wij bespreken gedetailleerd hoe zo’n oefening in z’n werk gaat en begeleiden je zoveel mogelijk met de uitvoering. De oefeningen zijn veelal gericht op een betere lichaamshouding, motoriek, evenwicht en balans.

Goed en efficiënt revalideren

We zullen niet overhaasten, want we willen graag met aandacht elke stap zetten om je niet te overbelasten. Hierin is het heel belangrijk hoe jij je voelt bij het herstel, vooral bij een operatie is het goed om dat in de gaten te houden. Zeker als het al wat beter gaat, heb je misschien de neiging om te snel te gaan. Hier waken wij voor en we zorgen dat je de rust en de doelgerichtheid behoudt.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top