0%

Ik slaap het liefst...

Wat is je leeftijd?

Ben je een...

Mijn kussen is gevuld met...

Wanneer mijn hoofd op mijn kussen ligt dan...

Word jij ‘s nachts wakker om je kussen op te schudden?

Nekklachten door je slaaphouding? (6 vragen - 1 minuut)
Jouw slaaphouding lijkt goed
Heb jij op dit moment nekklachten? Waarschijnlijk komt dat niet door een verkeerde slaaphouding. Een beknopte online test zoals deze geeft wel enig inzicht, maar als je twijfelt is het verstandig even contact met ons op te nemen. Wij kijken graag samen met jou naar de oorzaak van je nekklachten.
Jouw nekklachten zouden door je slaaphouding kunnen zijn ontstaan
Als we jouw antwoorden bekijken lijkt het erop dat er een kans bestaat dat jouw nekklachten worden veroorzaakt door een verkeerde slaaphouding. Het is verstandig even contact met ons op te nemen. Onze fysiotherapeuten adviseren je graag hoe je op een fijne en gezonde manier kunt slapen.
Jouw nekklachten zijn waarschijnlijk ontstaan door je slaaphouding
Onze fysiotherapeuten kunnen je leren hoe je op een fijne en gezonde manier kunt slapen waardoor je klachten zullen verminderen en je misschien zelfs beter uitgerust wakker wordt. Blijf niet rondlopen met je klachten, maak vandaag nog een afspraak!

Share your Results:

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

WhatsApp

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top