headerimage

Heb je last van Nekpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Haag. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Nekpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830607 WhatsApp

Je nekklachten professioneel laten behandelen


Nekklachten zijn akelig, wat moet ik doen?

Een nek is ontzettend kwetsbaar en nekklachten zijn meestal niet mis. Je lichaam krijgt veel meer beweging dan je hoofd en nekpijn is vermoeiend en geeft hoofdpijnklachten. Na de zoveelste dosis Ibuprofen heb je het idee dat zelfs dat geen zin meer heeft. Het liefst wil je dat de pijn stopt, maar natuurlijk wil je voorzichtig te werk gaan met je herstel om te voorkomen dat het misgaat.

Rust in rug en schouders

Ibuprofen is de ideale spierontspanner, daarom neemt het in eerste instantie de pijn en stijfheid in je spieren weg. De pijn wordt namelijk veroorzaakt door kramp in de spieren, wat voortkomt uit verkleving en knopen. En het blijft niet bij je nek: het hele gebied eromheen hangt ermee samen. We kunnen de nek dan ook niet apart behandelen, maar moeten direct ook kijken naar je rug, schouders en het hoofd. Eerst proberen we om deze rustig te krijgen, samen zullen we onderzoeken op welke manier dit het beste kan..

Waar komen nekklachten vandaan?

Meestal kan je niet goed inschatten hoe de nekklachten zijn ontstaan. Waarschijnlijk zeggen veel mensen dat je gestrest bent, en hoewel dit natuurlijk een rol speelt, is er vaak veel meer aan de hand. Patronen omtrent gedrag, houding en bewegingen zijn hier kernfactoren. Door een verkeerde zithouding, gekke slaaphouding of urenlange Whatsapp-sessies in bed kunnen deze klachten ontstaan…

Dit zijn zaken die we zullen bespreken, omdat het voor ons heel belangrijk is dat jij weet hoe je de klachten voor een volgende keer kunt voorkomen. En natuurlijk stopt je behandeling niet voordat je huidige klachten weg zijn!

Gepersonaliseerd schema

Jouw nekklachten worden op professionele wijze verholpen en zijn gebaseerd op de theorieën van fysiotherapie. Het is een veelvoorkomende klacht waar veel onderzoek naar is gedaan, waardoor we precies weten wat ons te doen staat. Het komt neer op een stukje rust in combinatie met ontspanning en spierversterking.

Het schema wordt speciaal voor jou ontwikkeld. Je programma is afhankelijk van je fysieke gesteldheid, je sportverleden en de door jouw gekozen herstelmethode. We zullen alle oefeningen uit je oefenschema ter plekke met je oefenen, zodat je thuis precies weet wat je moet doen. Om de juiste begeleiding te bieden en vooruitgang te boeken, plannen we regelmatig een nieuwe afspraak in. Hierdoor zorgen we er samen voor dat jouw nek op de lange termijn hersteld blijft!

Start jouw herstel en kom langs.

Hoe langer je wacht, hoe lastiger het herstelproces wordt. Je nek kan er alleen maar op achteruitgaan als je wacht, en dat weegt niet op tegen tijdgebrek of geldgebrek. Als je langskomt, kunnen we jouw herstel direct starten en voorkom je langdurige klachten en ernstige consequenties.

Jouw nek heeft ons nodig, je hebt de hulp van een professional nodig. Kies voor jezelf en laat ons jou met alle aandacht helpen. Je kunt ons bellen of het contactformulier invullen. Tot binnenkort!

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top