headerimage

Zoek je goede Fysiotherapeuten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Haag. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Naar de fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830607 WhatsApp

Wanneer ga je naar een fysiotherapeut?


Welke klachten behandelt Fysio Den Haag?

Wist je dat er meer dan drie miljoen mensen per jaar naar een fysiotherapeut gaan? Dat zijn klasgenoten, collega’s, familieleden en vele andere mensen in elke leeftijdscategorie. Sommigen vanwege een ongeval, anderen hebben te fanatiek getraind. Lang niet iedereen heeft een heel duidelijk ziektebeeld: sommige klachten zijn niet helemaal duidelijk of hebben niet direct een oorzaak. Vermoeidheid bijvoorbeeld, komt dat door stress of is er een andere oorzaak? Of heeft je huisarts je misschien doorverwezen? Heeft ouderdom ermee te maken? Het kan van alles zijn.

Wij kijken naar je lichaamshouding en hoe jij je beweegt, dit heeft dus alles te maken met je gewrichten, zenuwen en spieren. Nog steeds is dat behoorlijk breed, we behandelen polskneuzingen tot Parkinson en vage pijn in de onderrug tot nekklachten.

Als je twijfelt of jouw klacht wel ‘geschikt’ is voor een fysiotherapeut, hoef je je niet suf te googlen. Je kunt ons gewoon even bellen – of als je dat prettiger vindt – het contactformulier invullen, dan kunnen wij je snel antwoord geven. Hiermee verdwijnt een hoop onzekerheid en wordt de eerste stap richting herstel gezet.

Hoe helpen we jou?

De kern van de hulp zit ‘m in het verhogen van de beweeglijkheid en het wegnemen van pijn, als je die voelt. Dit gebeurt door middel van ‘oefentherapie’, in sommige gevallen in combinatie met massages.

Wanneer is mijn klacht terecht?

Hier hoef je niet eens over na te denken, zodra jij ergens last van hebt ben je van harte welkom. Wij vinden je hoe dan ook geen aansteller, het is juist heel verstandig als je direct komt zodat je geen verdere schade aan je lichaam aanricht. Dus kom zo snel als je kunt! Wij kijken samen met je wat er speelt, en hoe sneller je komt, hoe sneller je kunt herstellen en hoe minder kans op blijvende schade er is.

Het wereldwijde web

Veel mensen kijken veel op Google als ze ergens last van hebben, dat is ook heel normaal. Helaas klopt niet alle informatie, waardoor je je soms gek kunt laten maken door dingen die je leest. En daarbij heeft jouw klacht wellicht geen ‘standaard’ verloop of symptomen, waardoor je beter je laptop weg kunt leggen en ons naar de oorzaak laat kijken. Dit geeft simpelweg de meeste opheldering, zelfverzekerdheid en rust.

Wat als de oorzaak onbekend is?

Natuurlijk, als je valt of je verstapt weet je direct wat de oorzaak is en wat je moet doen.

Maar in veel gevallen weet je eigenlijk niet precies waar de pijn of het moeizame bewegen vandaan komt. Het sloop er langzamerhand een beetje in tot een punt dat je spieren stram werden. Alleen al het optillen van een arm, kost je moeite en doet pijn. Zolang jij ons aanwijst waar en hoe het pijn doet, zorgen wij ervoor dat we de oplossing voor jou bedenken.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top