headerimage

Heb je last van Achillespeesklachten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Haag. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Achillespeesklachten.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830607 WhatsApp

Achillespeesblessure? Wij zorgen voor jouw herstel.


Ik wil graag dat de pijn stopt

Zodra je een voet buiten bed zet, heb je intens veel pijn. Je kunt wel huilen, zonder je aan te stellen. Het is een felle pijn die al je vertrouwen in de dag in een klap wegneemt. Gelukkig neemt het af in de loop van de dag, al lijkt de pijn de laatste tijd steeds eerder terug te komen. Je loopt een beetje mank, het ziet er niet alleen gek uit maar het wordt ook steeds een beetje erger. Je hebt behoefte aan een doelgerichte behandeling met duidelijke instructies, gericht op spoedige hulp.

Je ligt er even uit

We kunnen er niet omheen draaien: deze blessure is niet zomaar voorbij. Het herstelproces kan in het ergste geval maanden duren en tijdens de behandeling is het belangrijk dat je rust pakt. Oftewel, je gaat niet tennissen en je loopt en/of rent minder dan gewoonlijk voor je werk. Natuurlijk roept dat frustraties op, al helemaal als je sportief bent aangelegd. Maar vergeet niet dat je het voor jezelf doet, als je hiermee rond blijft lopen dan kun je die fitte leefstijl wel op je buik schrijven.

Het ontstaan van je klacht

Veel mensen denken dat de klacht er opeens was, door een misstap of overbelasting. Er kan natuurlijk iets zijn voorgevallen, maar veel vaker heeft de klacht een bepaalde geschiedenis. Denk bijvoorbeeld aan het maken van de verkeerde bewegingen, met name tijdens het sporten: te fanatiek trainen, nieuwe schoenen, een nieuw schema… Je kreeg er last van, maar wilde doorzetten en van het een kwam het ander: gierende pijn en behoefte aan professionele hulp. We gaan op zoek naar de oorzaak en geven jou een bewegingsschema dat zich richt op bewust gedrag en een goede houding,

Zo gebeurt dit niet nog een keer:

  • Zorg voor een gedegen warming-up
  • Ga door met krachttraining
  • Zorg ’s winters voor warme, hoge sokken als je buiten sport
  • Massage voor je kuiten
  • Zorg voor een goede opbouw in je training

Zorg dat je herstelt en kom langs.

Een onbehandelde achillespees, zorgt voor een lastiger herstel. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans is dat je spieren beschadigt. Dat is jammer, want drukte, financiën, doorzettingsvermogen zijn geen goede redenen om de nare gevolgen van een onbehandelde blessure te ervaren.

Kies voor jezelf en roep onze hulp in! Wij staan voor jou klaar en met een telefoontje of met het contactformulier heb je zo een afspraak. Tot snel!

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top