headerimage

Heb je last van Tenniselleboog?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Haag. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Tenniselleboog.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830607 WhatsApp

Tenniselleboog behandeling bij Fysio Den Haag


Word jij ook zo moe van je pijnlijke, stijve tennisarm?

Het ene moment ging het nog perfect, het volgende moment had je ineens allerlei pijntjes en ongemakken in- en rond je elleboog. Zo nu en dan krijg je zelfs pijnlijke tintelingen in je onderarm, wat gedeeltelijk wordt opgelost met beweging maar nooit helemaal verdwijnt. Laat staan als je de onderarm draait of wil buigen: pijn is het gevolg.

Oorzaak is peesontsteking

De tennisarm begint altijd met overbelasting. Zoals de naam al zegt, komt het vaak voor bij tennissers, maar dit is niet de enige oorzaak. Ook fysiek zwaar werk, veelvuldig verkeerd bewegen of de verkeerde houdingen kunnen boosdoeners zijn. Het resultaat is dat je arm overbelast, waardoor je pees wordt beschadigd en je spier verstijft. Met als gevolg dat je weinig bewegingsvrijheid hebt met je elleboog. Hierdoor wordt het allemaal nog net wat stijver, en wordt de hele cyclus in gang gezet.

Behandeling van spier, pees en gewricht

Deze vicieuze cirkel moet zo snel mogelijk verbroken worden, zodat jouw arm weer de oude wordt. Hiervoor moeten we een behandeling starten die zich tegelijkertijd richt op je spieren, je pees en je gewricht. Wij geven je simpele oefeningen mee waarmee je spieren niet alleen worden opgerekt, maar ook krachtiger worden. Dit alles met als resultaat jouw onderarm weer vrij te laten bewegen!

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top