headerimage

Zoek je goede Oncologiefysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Den Haag. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Oncologiefysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830607 WhatsApp

Impact van kanker op je lijf

Kanker en de behandeling daarvan heeft een grote impact op je lichaam. De vorming van
fysieke klachten komt dan ook vaak voor. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van pijn, stijve
spieren en gewrichten, een verminderde conditie en een algemeen gevoel van
vermoeidheid. Oncologiefysiotherapie helpt je op fysiek en psychosociaal vlak.

Speciale aandacht met oncologiefysiotherapie

Het behandelen van je klachten vraag speciale en deskundige aandacht. Het is belangrijk
dat de oncologiefysiotherapeut inzicht heeft in de aard en gevolgen van de kanker. Je fysiotherapeut communiceert ook met de verschillende specialisten die bij je behandeling betrokken zijn om jou zo te voorzien van de beste begeleiding. Maak vandaag nog een afspraak voor oncologiefysiotherapie.

Tijdens de bestrijding van kanker

Als je strijdt tegen kanker zal je merken dat je conditie achteruit gaat. Daarnaast kun je klachten ervaren als gevolg van de stress en spanning. We helpen je algehele weerstand op peil te houden en focussen ons op je conditie.

Na een succesvolle behandeling

De periode na een behandeling staat volledig in het teken van opbouwen: je lichaam gaat zich op allerlei vlakken herstellen. We helpen je met soepele en sterke spieren, het verbeteren van je uithoudingsvermogen en hoe je weer de dingen kunt doen die jij belangrijk vindt.

Palliatieve begeleiding

In het geval dat de kanker niet genezen of behandeld kan worden, helpt een oncologiefysiotherapeut om je leven zo plezierig mogelijk in te richten. We zorgen er samen voor dat je zo lang mogelijk kunt doen wat je wilt doen, met zo min mogelijk beperkingen.

Terminale begeleiding

Mocht de situatie terminaal zijn zal de behandeling oncologiefysiotherapie gericht zijncomfort en ontspanning.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top