headerimage

Zoek je goede Vrouwelijke fysiotherapeut?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Den Haag. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Vrouwelijke fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830607 WhatsApp

Behandeling door een vrouwelijke fysiotherapeut


Fysiotherapie is een fysieke aangelegenheid waarbij je je prettig moet voelen. Of het nu om religieuze redenen is of gewoon omdat dat prettiger vindt, als je graag met een vrouwelijke fysiotherapeut wilt werken is dat bij Fysio Den Haag geen enkel probleem.

Je op je gemak voelen

Het is bevorderlijk voor je eigen herstel als je je op je gemak voelt tijdens je behandelsessies. Het proces gaat simpelweg beter en sneller. Zoveel mensen, zoveel wensen. Klikt het niet met je huidige fysiotherapeut of heb je een uitgesproken voorkeur voor een vrouwelijke fysiotherapeut? Bij Fysio Den Haag kan het.

Samen werken we aan je herstel

Soms komt het voor dat iets tijdens je behandelingsperiode niet goed voelt maar is het niet direct nodig over te stappen naar een vrouwelijke fysiotherapeut. Je staat altijd vrij om grenzen aan te geven of ideeën aan te dragen zodat we de behandeling aan kunnen passen naar jouw wensen. Herstellen doe je niet alleen, maar samen met ons!

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top