headerimage

Heb je last van Spanningshoofdpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Den Haag. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Spanningshoofdpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830607 WhatsApp

Behandeling spanningshoofdpijn


Plotselinge steken in je hoofd.

Uit het niets ontstaat de pijn, die gepaard gaat met gebonk, spanning en mogelijk veel druk achter je ogen. In de ochtend is het nog wel te doen, dan kun je wel doorwerken ondanks de pijn. Helaas kun je jezelf aan het einde van de middag opvegen: je hoofd eist al je energie op. En dat niet voor een dag, maar wekenlang.

Waarschijnlijk spanningshoofdpijn

Hoewel er veel onderzoek wordt gedaan naar hoofdpijn, zijn onderzoekers er nog niet over uit wat de oorzaak is. Er zijn mensen die het al levenslang ervaren, gelukkig niet non-stop maar wel terugkerend. Ook kan het te maken hebben met vermoeide, angstige of gestreste gevoelens. Helaas blijft het hier bij aannames. Wel kunnen we constateren dat de hoofdpijn voortkomt uit een spanning die heerst in je schouders, hals en hoofd.

Een massage kan de oplossing zijn.

Behandeling op drie gebieden

De volgende drie elementen richten zich op ontspanning, souplesse, houding en kracht.

  • De ontspanning ontstaat door gerichte massage door onze professionals.
  • Daarnaast leer je een verbeterde houding en leefstijl aan.
  • Tot slot werk je aan de kracht, ontspanning en versoepeling van je verkrampte spieren door gerichte oefeningen.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top