headerimage

Heb je last van Carpaal tunnel syndroom?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Den Haag. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Carpaal tunnel syndroom.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830607 WhatsApp

Carpaal tunnel syndroom behandelen


Mijn hand werkt niet meer mee

Met de tinteling die ontstaat door het Carpaal tunnel syndroom, kun je nog wel leven. Het wordt pas echt vervelend als het gevoel in je vingers verdwijnt, zoals je dat misschien ook herkent van slapende voeten. Een naar gevoel. Nog erger is de pijn, die je kunt voelen in je gehele onderarm. Er zijn ook momenten dat je hand plotseling kracht verliest, waardoor je weleens iets hebt laten vallen. Uit het niets. Het liefst wil je weer een normale hand, is dit mogelijk?

Beknelde zenuw

De oorzaak is welbekend: er zit waarschijnlijk een zwelling in je hand. Om precies te zijn in je carpaal tunnel, vandaar ook de naam van dit ongemak. Deze zwelling wordt door beweging groter en groter en drukt op een zenuw, hierdoor doet het bewegen van je hand zeer.

Massage is de oplossing

Carpaal tunnel syndroom kun je behandelen door te masseren en door veel oefeningen te doen. Met de massage stimuleer je pezen en de bloedsomloop, twee factoren die je genezing ten goede komen. Ook zorgt massage ervoor dat zwak en ontstoken weefsel afbreekt.

Oefening baart kunst

Tijdens de behandeling hebben we ook oog voor je onderarm, schouders en nek. De spieren in deze gebieden gaan we vervolgens versterken door jou kracht verhogende oefeningen mee te geven. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat je hand weer gewoon meewerkt! De krachttraining is gericht op je hele arm, van de vingers in je hand, tot de pols, de ellenboog en tenslotte zelfs de schouder. Bovendien zal je op termijn vrijer kunnen bewegen door gerichte rekoefeningen.


Volgens de externe expert

Dit is wat Thuisarts zegt over: Carpaal Tunnel Syndroom.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top