1477647080-1459433756-melanie (1)

Zoek je goede kinderfysiotherapie?

Maak vandaag nog je afspraak

Fijn dat je hier bent, ik ben Melanie, fysiotherapeut in Den Haag. Mijn collega's en ik helpen je graag met jouw klacht.

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 12.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home » Jouw behandeling » Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie bij Fysio Den Haag


Een kinderfysiotherapeut is een fysiotherapeut die een specialistische opleiding tot kinderfysio heeft gevolgd. Kinderen ontwikkelen zich razendsnel en bij elke leeftijd horen eigen lichaamshoudingen en bewegingen. Ook in de behandeling houden we rekening met dynamische kinderen in de groei.

We nemen de tijd voor een diagnose

Om een diagnose te kunnen stellen kom je met je kindje langs. Het is hierbij belangrijk dat het kind zich op zijn of haar gemak voelt. Daarom nemen we de tijd en komen we er rustig en spelenderwijs achter wat er aan de hand is. Het kan zijn dat we ook de hulp inschakelen van een andere specialist, bijvoorbeeld een huisarts of logopedist.

Elke behandeling is uniek

Tot welke behandeling we over gaan is afhankelijk van de unieke situatie van je kind. Niet alleen de klacht en leeftijd spelen een rol bij de behandeling maar ook de persoonlijkheid van je kind. Alle oefeningen zijn toegespitst op het verhelpen van de klacht maar past ook bij jouw kind: als ze de oefeningen niet leuk vinden zullen ze ook niet zo goed herstellen!

Baby’s en peuters

Baby’s en peuter kunnen zelf nog niet goed aangeven wanneer er iets mis is en wat er precies aan de hand is. Als ouder heb je echter een feilloos instinct. Misschien heb je een huilbaby of valt je op dat je peuter moeite heeft met knutselen. Het kan allemaal te maken hebben met motorische ontwikkeling waar we je bij kunnen helpen.

Van houding tot ADHD

Niet alleen fysieke problemen kunnen verholpen worden door middel van kinderfysiotherapie. Ook voor klachten als taalachterstand, ADHD, PDD-NOS of problemen met rekenen kun je bij ons terecht.

Spelenderwijs behandelen

Onze behandelingen worden gedaan door middel van spelletjes. Ook laten we jullie als ouders zien hoe jullie thuis kunnen ondersteunen bij de oefeningen. Dit alles om je kind zo goed en snel mogelijk te laten herstellen in de eigen veilige omgeving.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggenWil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden