Home » Over ons » Referenties

Referenties

Wat onze patiënten over ons zeggen

Hans

Vriendelijk, vlot, flexibel en accuraat.

Chandra

De telefoniste kwam vriendelijk over. Ze heeft mij geholpen om een afspraak te maken bij één van de locaties die dicht bij mij in de buurt is. Volgende week heb ik al een afspraak, top!

Dave

Ik hoopte dat er eindelijk verlichting van mijn klachten zou komen. En die kwam er! Daarnaast veel tips en een luisterend oor gekregen!

Ton

Het afspreken heb ik als heel fijn ervaren. Het spontaan last hebben van mijn rug was de oorzaak dat ik snel behoefte had aan fysiotherapie. Na verschillende therapeuten te hebben gebeld kon ik bij jullie, Fysio Den Haag, binnen een uur terecht. Mede door tussenkomst van een heel accurate receptioniste.

Jacqueline

Zelfs met de feestdagen in aantocht heb ik binnen twee dagen een afspraak kunnen krijgen. Snelle service!

Paula

Ik verwachtte aanvankelijk niet dat fysiotherapie zou kunnen helpen, maar Nerissa heeft me van mijn klachten af geholpen.

Fons

Het gebeurde bij zaalvoetbal. Ik ben gewoon superfanatiek. En ik denk dat ik de warming-up niet helemaal serieus nam. Als ik de bal zie, dan ga ik gewoon. Snoeihard. En even hard verrekte ik mijn hamstring. Het beste van de behandeling vind ik dat de fysiotherapeut me geholpen heeft met een goede serie oefeningen die ik kan doen om te voorkomen dat het nog eens gebeurt.

Anna

Prima consult geweest. De fysiotherapeut nam de tijd om mij aan te horen, deed nauwkeurig onderzoek en nam de moeite om mij uit te leggen wat er met mij aan de hand was. De behandeling die hij mij gaf heeft de klachten zeker doen afnemen. Verder heeft jij mij advies en een oefening meegegeven. Het heeft mij erg geholpen dus ik ben tevreden. Hartelijk dank!

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden