Referenties


Wat onze cliënten zeggen

Vriendelijk, vlot, flexibel en accuraat.

Hans

Ik ben op en top tevreden! Na de eerste behandeling merkte ik gelijk resultaat. Ook vriendelijke mensen.

Mohamed

Het afspreken heb ik als heel fijn ervaren. Het spontaan last hebben van mijn rug was de oorzaak dat ik snel behoefte had aan fysiotherapie. Na verschillende therapeuten te hebben gebeld kon ik bij jullie, Fysio Den Haag, binnen een uur terecht. Mede door tussenkomst van een heel accurate receptioniste.

Ton

Ik kreeg een vriendelijke dame aan de telefoon die echt haar best deed om voor mij op korte termijn een plek te vinden. Ze deed ook niet moeilijk over mijn verzoek om een vrouwelijke fysio te kiezen. Helaas had ze 4 dagen later de eerste plek. En aangezien ik echt snel geholpen wilde worden hebben we er van af gezien om een afspraak in te plannen. Tijdens mijn zoektocht naar een andere fysio via internet, werd ik teruggebeld door dezelfde dame. Ze had toch nog een plek kunnen vinden voor de volgende dag. Ik vond het echt super netjes dat zij de moeite heeft genomen om verder te zoeken en mij terug te bellen. Heel behulpzaam!

Wendy

De telefoniste kwam vriendelijk over. Ze heeft mij geholpen om een afspraak te maken bij één van de locaties die dicht bij mij in de buurt is. Volgende week heb ik al een afspraak, top!

Chandra

Prima consult geweest. De fysiotherapeut nam de tijd om mij aan te horen, deed nauwkeurig onderzoek en nam de moeite om mij uit te leggen wat er met mij aan de hand was. De behandeling die hij mij gaf heeft de klachten zeker doen afnemen. Verder heeft jij mij advies en een oefening meegegeven. Het heeft mij erg geholpen dus ik ben tevreden. Hartelijk dank!

Anna

Contact gehad via WhatsApp. Dit beviel prima. Snel en duidelijk antwoord. Er kon snel een afspraak gemaakt worden. Ik ben op een professionele manier geholpen

Arieke

Ik liep bijna een half jaar met pijn in mijn nek en schouders en na één behandeling bij deze praktijk was het al echt veel minder.

Ala-eddine

De behandeling hier is geweldig. Ik had mijn achillespees geblesseerd en de fysiotherapeut zocht net zolang tot we de oorzaak gevonden hadden. Verkeerde hardloopschoenen! Klacht weg én zeker weten dat het me niet nog eens gebeurt.

Ineke

Het gebeurde bij zaalvoetbal. Ik ben gewoon superfanatiek. En ik denk dat ik de warming-up niet helemaal serieus nam. Als ik de bal zie, dan ga ik gewoon. Snoeihard. En even hard verrekte ik mijn hamstring. Het beste van de behandeling vind ik dat de fysiotherapeut me geholpen heeft met een goede serie oefeningen die ik kan doen om te voorkomen dat het nog eens gebeurt.

Fons

Ik hoopte dat er eindelijk verlichting van mijn klachten zou komen. En die kwam er! Daarnaast veel tips en een luisterend oor gekregen!

Dave

Ik verwachtte aanvankelijk niet dat fysiotherapie zou kunnen helpen, maar Nerissa heeft me van mijn klachten af geholpen.

Paula

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!