headerimage

Zoek je goede Deep tissue massage?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Den Haag. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Deep tissue massage.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830607 WhatsApp

Deep tissue massage bij Fysio Den Haag


Het beginpunt van je behandeling

Bij Fysio Den Haag werken we volgens een drie-stappen-plan: losmaken, lang maken en sterk maken. Je fysiotherapeut heeft verschillende behandelmethodes om dit voor elkaar te krijgen. Deep tissue massage is een van deze behandelmethodes om je los te maken.

Wanneer deep tissue massage?

Bij lichte knopen of pijnlijke spierne kunnen we door middel van rekken je spieren goed losmaken. Maar in sommige gevallen is het nodig om de dieperliggende, stugge gebieden in je spieren los te maken. In het geval van deze plakkerige ‘verklevingen’ zullen we behandelen met deep tissue massage.

Wat zijn verklevingen?

Verklevingen zijn spieren die na verloop van tijd gaan ‘plakken’. Dit kan komen door mentale spanningen, verkeerd bewegen, geen volledige cooling-down na het sporten en meer. Door verklevingen kunnen spieren zich niet optimaal bewegen, hopen afvalstoffen zich misschien wel op en gaat het pijn doen.

Hoe werkt deep tissue massage

Om de dieperliggende spieren en verklevingen te kunnen bereiken, gaan we aan het werk met rustige bewegingen onder flinke druk. We richten ons hierbij specifiek op de pijnlijke gebieden. Door deze gebieden rustig en diep te masseren breken de verklevingen los en kan de ontspanning beginnen.

Geef aan wat prettig voelt

Een dieptemassage is normaliter pijnloos en voelt plezierig aan. Echter, we gaan wel aan de slag met pijnlijke plekken dus kan de massage soms wat ongemakkelijk aanvoelen. Geef tijdens de behandeling aan wanneer het echt pijn doet en dan passen we onze bewegingen aan.

 

Na de behandeling

Het kan zijn dat je je de dag na de behandeling wat stijf en beurs voelt op de plek waar we behandeld hebben. Dit verdwijnt meestal na een dag. We behandelen de verkleefde gebieden een aantal keren achter elkaar zodat we de stijfheid goed wegkrijgen. Na elke behandeling zal je verbetering voelen: de pijn neemt af en je kunt makkelijker bewegen.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top