Dennis Fysio Den Haag

Zoek je goede kaakfysiotherapie?

Maak vandaag nog je afspraak

Fijn dat je hier bent, ik ben Dennis, fysiotherapeut in Den Haag. Mijn collega's en ik helpen je graag met jouw klacht.

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 12.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home » Jouw behandeling » Kaakfysiotherapie

Kaakfysiotherapie bij Fysio Den Haag


Last van tandenknarsen of vastgeklemde kaken? De kaakfysiotherapeut helpt je van die nare gewoonten af.

Een krachtige set spieren

Je kaak kan behoorlijke klachten opleveren: pijnlijke kauwspieren of bijvoorbeeld knakkende kaakgewrichten, misschien heb je moeite om je mond goed open te doen. Van pijn in je gezicht tot duizeligheid, hoofdpijn, nek- en schouderpijn het kan allemaal heel goed een oorzaak in je kaak hebben.

Je kunt bij de kaakfysiotherapeut terecht met al je vragen en klachten over je hoofd, je gezicht en je nek.

Een specialist die goed in een team werkt

Een kaakfysiotherapeut is een specialist. Met alle verstand van je kaakgebied; de spieren en gewrichten. Daarnaast is een kaakfysiotherapeut goed bekend met de tandheelkundige aspecten en bijvoorbeeld oncologische aandoeningen in het gebied. In bijna alle gevallen werkt de kaakfysiotherapeut nauw samen met andere specialisten zoals je huisarts, de tandarts, kno-arts of kaakchirurgen.

De eerste keer dat je bij een kaakfysiotherapeut komt, leg je uit wat er speelt, wat je klachten voor je betekenen en wat je van de behandeling verwacht. Er wordt onderzoek gedaan om te kijken wat je wel en niet kunt. De kaakfysiotherapeut meet, test en bekijkt de gewrichten, zenuwen en spieren in je kaak.

Je leert jezelf herstellen

De behandeling van de kaakfysiotherapeut is gericht op zelfredzaamheid. Je krijgt meer inzicht in de werking van je kaak en hoe je bijvoorbeeld het beste kunt kauwen. In het begin van de therapie kan massage een onderdeel van de behandeling zijn. Je leert hoe je zelf de spieren kunt masseren en ontspannen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggenWil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden