1477647080-1459433756-melanie

Heb je last van je knie?

Maak vandaag nog je afspraak

Fijn dat je hier bent, ik ben Melanie, fysiotherapeut in Den Haag. Mijn collega's en ik helpen je graag met jouw klacht

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 12.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home » Jouw klacht » Knie

Goed herstellen van een knieblessure


Allemaal leuk en aardig, maar ik wil sporten!

Je wordt er de hele dag mee geconfronteerd: pijn, lastig bewegen, moeite met staan. Moeite met lopen, moeite met zitten… Eigenlijk voortdurend energie inleveren. Het houdt je tegen en je wordt er erg moe van. Het liefst ga je weer sporten, ga je lekker naar buiten en geef je al je alles wat je hebt tijdens een training. Daarom heb je baat bij een snelle oplossing zodat je er zo snel mogelijk weer tegenaan kunt!

Neem de tijd voor je knieblessure

Natuurlijk begrijpen wij jouw gevoel maar al te goed: de pijn, de frustraties. Die komen gedeeltelijk doordat deze blessure veel tijd en energie in beslag neemt. Dat is in het begin des te vervelender, want gescheurde kniebanden vragen om een rustperiode van drie weken. We beginnen dan ook heel rustig met spierversoepelende oefeningen. Misschien leggen we ook wel een kniebrace aan.

Knieblessure Den haag

Hoe dan ook zetten we alles op alles om jou zo snel mogelijk te genezen. Maar zelfs in het gunstigste geval, kan het maanden duren voordat je weer sport. Het negeren van deze blessure is geen oplossing: hiermee vererger je het probleem totdat je een chronische klacht hebt en helemaal nooit meer sport. We begeleiden je door het herstelproces: we bestrijden de pijn, zorgen voor een persoonlijk bewegingsprogramma en vertellen jou alles wat je moet of wil weten over de klacht.

Knieblessures verschillen onderling

Wat knieblessures gemeen hebben, is dat de oorzaak van het probleem al een poos geleden is ontstaan. Tijdens een lange periode heb je vaker verkeerde bewegingen gemaakt, waardoor je de kraakbeenlaag en het kraakbeenweefsel schade toebracht. En met een verkeerde beweging was het ineens mis: door een draaiende beweging in je knie ontstond de blessure.

Knieën en draaibewegingen zijn een slechte combinatie. Als dit voorkomt, kan er van alles misgaan. Het probleem kan zitten in je banden, maar ook in je meniscus. Je knie kan uit de kom raken… Noem maar op. We willen graag alles over jouw klacht weten zodat we een persoonlijk behandelschema kunnen opstellen, gericht op resultaat.

De ‘populairste’ klacht

Deze klacht komt heel erg vaak voor, het is de nummer 1 blessure in onze praktijk. Daardoor weten we als geen ander hoe we met de klacht kunnen omgaan. Er is veel onderzoek gedaan waardoor we heel veel opties hebben qua behandelmethoden, schema’s en oefeningen. Daarnaast informeren we je uitgebreid over hoe jouw lichaam functioneert en wat je klacht precies inhoudt. Hierdoor weet je waar je op moet letten, en welke dingen je het beste wel en niet kunt doen.

Zorg dat je snel herstelt en kom langs.

Een onbehandelde knieblessure resulteert in vervelende gevolgen op de lange termijn. Vind je dit opwegen tegen jouw bezwaren ten aanzien van financiën, drukte, doorzettingsvermogen?

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggenWil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden