headerimage

“Ik weet waar ik het over heb en ben bekend met de moderne methoden, technieken en theorieën.“

 

quote

Sport en topsport

Een ding wist ik zeker: niet achter een bureau in een kantoor. Verder stond het allemaal nog open; geneeskunde, fysiotherapie, misschien nog iets heel anders. Ook omdat ik op hoog niveau handbalde, is het uiteindelijke fysiotherapie geworden. Toegegeven: ik moest even slikken toen op de opleiding bleek dat je in de breedte wordt getraind en dus ook met chronische aandoeningen en geriatrie leert werken. Het was voor mij overduidelijk dat ik dat niet wilde doen. Sport en topsport, daar ligt mijn interesse.

Werken vanuit overtuiging

Bij afstuderen van de Hogeschool Leiden wist ik dat ik, samen met Wouter, een eigen praktijk wilde openen. Na een korte verkenning van het werkveld als freelance fysiotherapeuten openden we B&B Healthcare, een complete praktijk met gespecialiseerde en zeer gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Met aandacht voor gewone klachten, sport en topsport. De combinatie van het vak, het ondernemerschap en de continue aandacht voor persoonlijke professionele ontwikkeling houdt het vak interessant.

We richtten B&B Healthcare vijf jaar geleden op. Nu zijn we met vijf vestigen een goedgevonden partner voor alle sporters en topsporters in en rondom Den Haag.

Combinatie fysiotherapie en ondernemerschap

De combinatie is belangrijk. De aansluiting met de praktijk. Ik sta nog altijd dertig uur in de praktijk, en dat blijf ik doen. Ook mijn eigen professionele ontwikkeling houd ik op peil. Ik specialiseer me in knieën, en dan vooral de begeleiding van sporters en topsporters. Het is motiverend en inspirerend om met mensen te werken die gedreven zijn. Mensen die tot de grens willen gaan, die met zorg en aandacht bewegen… en het uiterste van zichzelf vragen. Die het maximale uit de training willen halen. Die ondanks hun klacht op hun top presteren, gaan voor ‘the burn’. Ik kan zulke gemotiveerde mensen goed helpen. Daar ligt mijn kracht.

Overtuigd van specialistisch werken

Ik vind mijn vak interessant en waardeer de complexiteit ervan. Sterker nog, ik geloof niet dat elke fysiotherapeut alles kan, of moet willen kunnen. Een team specialisten levert maatwerk. Je wordt geholpen door degene die het meeste verstand heeft van je klacht. Sporter, topsporter, geen sporter: je kunt van ons de beste zorg verwachten. Die past bij je klacht en wat je kunt en wilt doen in het herstelproces. We zorgen dat je altijd het maximale uit je training haalt.

Ik weet hoe ver ik met je kan gaan. En zo ver ga ik dan ook.

Net als al onze fysiotherapeuten staat bij mij kennis centraal. Ik weet waar ik het over heb, ben bekend met de moderne methoden, technieken en theorieën. Die meer dan grondige kennis geeft me bewegingsruimte om je in alle gevallen een behandeling aan te bieden die je echt verder helpt. Daarnaast heb ik goed inlevingsvermogen; ik verdiep me in wat de klacht voor jou betekent. Ik hou van aanpakken en weet precies tot hoe ver ik je lichaam kan belasten. En ik ga ook zo ver. Ik vraag het uiterste van mezelf én van jou. Daar heb je recht op.

Topzorg voor iedereen

Voor mezelf en voor mijn praktijk wil ik deze doelgerichte benadering voortzetten. We zijn een beetje op een missie om goed en specialistische zorg gemakkelijk beschikbaar te maken voor iedereen. Daartoe gebruiken we de weg van de topsporters en sporters. We vertalen dat niveau van zorg, toewijding en betrokkenheid naar ál onze patiënten. En dat merk je.

We zetten de kennis, innovatiekracht en geavanceerde technieken waarmee we sporters en topsporters begeleiden in voor orthopedische begeleiding. We behandelen alle veelvoorkomende klachten, acuut én chronisch, voor volwassenen en jongeren. Van een verstuikte enkel tot artrose en van een golfelleboog tot pijn aan je onderrug —elke patiënt krijgt begeleiding op topniveau.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Melanie

Bekijk profiel
Top